Сушилник за чинии пластмасов +табла Него ООД

Пластмасов сушилник за чинии с табла Него 

Код: 400/30

Сушилници за чинии 1

Пластмасов сушилник за чинии с табла Роси

Код: 400/1

Метален сушилник за прибори 1ет Него ООД

Метален сушилник за чинии с табла 1 етаж  INOX

Код: 399/23

Метален сушилник за прибори 2ет. Него ООД

Метален сушилник за чинии с табла 2 етажа  INOX

Код: 399/16

Close Menu